Noutati

DUNLOP vara 2014

Sub deviza "un secol de experienta si inovatie in cursele auto" - cu testarea a peste 50 de parametri de performanta.

NEW Dunlop Blueresponse - clasificare A pentru aderenta pe carosabil umed.

Dunlop Sportmaxx RT - clasificare B, A pentru consumul de combustibil si aderenta pe umed cu performante demne de cursele auto, pentru sofat dinamic. Utilizarea "polimerilor adaptativi" cu intrepatrundere la nivel molecular a benzii de rulare pe suprafata de contact asigurand inclusiv stabilitatea in viraje la viteze mari.

Dunlop Sportmaxx GT - clasificare C, A pentru viteza de reactie exceptionala pe carosabil uscat si stabilitate in viraje.

Dunlop Sport Blueresponse - clasificare B, A ce utilizeaza polimerii derivati din tehnologia de curse UHP - ultra high performance - pentru carosabil umed cu reducerea consumului de combustibil.

Dunlop SP Sport 01 - clasificare C, A anvelope "multitalent" pentru autovehicole din categoria de mijloc si lux ce confera manevrabilitate la viteze mari, performanta in conditii diverse, aderenta sporita pe carosabil ud - toate pentru o calatorie silentioasa si confortabila conform clasificarii pentru zgomot.

Dunlop Streetresponse 2 - clasificare B, B - anvelope standard vara de generatia 2 pentru masini de clasa medie si mica ce scurteaza distanta de franare indiferent de carosabil datorita canelurilor circumferentiale gemene.

Dunlop SP Quatro Maxx - clasificare C, A - precizie de vehicol sport combinata cu placerea de a conduce un SUV - utilizarea in compozitie a compusului dual silica de inalta tehnologie asigura aderenta pe orice tip de carosabil dar cu inalta rezistenta la acvaplanare in conditii extreme de ploaie.

Dunlop Grandtrek AT3 - clasificare E, C  - performanta pe drum asfaltat sau neasfaltat pentru 4X4 si SUV cu tractiune sporita si durabilitate la conditii extreme dar si zgomot redus la rulare.

Dunlop Grandtrek Touring A/S - anvelopa de inalta performanta ce ofera control exceptional indiferent de vreme avand la baza un compus polimeric special destinat aderentei.

Dunlop Econodrive - clasificare C, B anvelopa autoutilitara destinata eonomisirii in cazul flotelor prin cresterea numarului de kilometri si a rezistentei la rulare in conditii de performanta pe carosabil umed gratie conceptului evoluat al benzii de rulare.

 

GOODYEAR vara 2014 - pentru placerea de a conduce.

ActiveBraking, WearControl, FuelSaving, ActiveCornerGrip, SilentArmor, SmartWear, SmartTread, 3D-BIS, ActiveStud - sunt doar o parte din noile tehnologii utilizate de GoodYear. Introducerea nanotehnologiei asigura reducerea cu 3 metri a distantei de franare fata de produsele celorlalti producatori iar in plus designul bloc tridimensional al benzii de rulare mareste suprafata de contact la franare.

GOODYEAR F1 Asymmetric 2 - tehnologie FuellSaving si ActiveBraking, anvelope UHP - ultra high performance - de clasa A pe carosabil umed reprezinta unul din varfurile de gama ale brandului.

GOODYEAR Efficient Grip si Efficient Grip Performance - anvelope pentru autoturisme de clasa medie si superioara cu un design ce prezinta nervuri circumferentiale suprapuse pe tehnologia ActiveBraking. In plus noua tehnologie a "straturilor reci " imbunatateste randamentul energetic avand ca rezultat reducerea consumului de carburant odata cu reducerea greutatii anvelopei.

GOODYEAR Efficient Grip Compact - securitate cu niveluri ridicate de comfort si performanta datorita noului design cu canale duble si margini in unghi ascutit dar si economie de combustibil prin reducerea greutatii anvelope cu peste 5%.

GOODYEAR Dura Grip - modelul cu tehnologiile FuelSaving si 3D-BIS pornite de la anterioarele modelele Hydra Grip, Ultra Grip 7+ si Excellence devine astfel cel mai recent din generatia sa fiind centrat pe economia de combustibil si randament la care adauga performanta.

GOODYEAR Vector 4Season - cu tehnologia SmartTred asigura un singur set de anvelope pe tot parcursul anului indiferent de sezon. Odata cu implementarea tehnologiei GY WeatherReactiv anvelopa se adpteaza schimbarilor sezoniere iar prezenta lamelelor 3D cu o densitate inalta ofera o tractiune pe ghiata mai buna decat oricare din competitori. Distributia uniforma a presiunii scade rezistenta la inaintare marind astfel randamentul anvelopei.

GOODYEAR Eagle Vector 2 - dispunand de aceleasi tehnologii SmartTread si WetherReactiv ofera o combinatie intre performanta excelenta si kilometraj excelent. SmartTread "activeaza" anumite parti si zone ale benzii de rulare pentru a face fata conditiilor meteo imprevizibile inclusiv reducerea acvaplanarii in coditii de iarna blanda.

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric SUV - ultimele tehnologii de la Good Year pentru performanta cea mai recenta a SUV-urilor. Anvelopa premiata, caracterizata de tehnologia CornerGrip si utilizand un compus revolutionar specific aderentei la accelerare ofera performante de neegalat fiind  utilizata in prima echipare de PORSCHE, AUDI si LAND ROVER.

GOODYEAR Efficient Grip SUV si Vector 4Season SUV - anvelope 4x4 si SUV de inalta performanta ce utilizezza tehnologia SmartTread pentru adaptarea comportamentului trenului de rulare la conditiile de aderenta ale drumului pe parcursul intregului an, indiferent de sezon.

GOODYEAR Wrangler AT/SA - tehnologia SilentArmor permite rularea  cu incredere pe drumuri accidentate  datorita durabilitatii celor doua straturi de cord DuPont TM Kevlar si cresterii rezistentei la taiere a peretilor laterali. Tractiunea este imbunatatita pe noroi pentru sofat off road.

GOODYEAR Dura Trac - destinata entuziastilor 4x4 extrem, tehnologia TractiveGroove accepta provocarea oricarui "teren dur".

GOODYEAR Cargo - facute sub deviza "pastreaza marfa in miscare" - Cargo Marathon - concentrare pe confort, reducerea zgomotului si tractiune imbunatatita - reprezinta alegerea pentru prima echipare a liderilor auto.

GOODYEAR Cargo G26 - dedicata camionetelor usoare, prezinta un contur dublu al suprafetei de rulare pentru o distributie optima a presiunii rezultatul fiind o crestere a manevrabilitatii in conditii de economie considerabila.

GOODYEAR Cargo G91 - tehnologia UniSteel a carcasei din otel sporeste capacitatea de sustinere a sarcinilor mari.

GOODYEAR Cargo Vector 2 - anvelopa ce ofera camionetelor si furgonetelor adevaratul beneficiu al reputatiei Good Year de leader al anvelopelor pentru toate anotimpurile. 

 

FULDA vara 2014

Soferul vehicolului este singurul care decide care dintre cele 50 de criterii de analiza a unei anvelope sunt relevante.

Fulda Ecocontrol - clasificare B, B distanta de franare mai scurta datorita noului compus de silica.

Fulda Sportcontrol - design functional cu denivalari progresive pentru distributia uniforma a presiunii si disipare scazuta a energiei ceea ce conduce la ecomie de carburant.

Fulda HP - high performance - tehnologie cu materiale compozite pe un design cu caneluri multiple aqua flow. Dispunere optimizata a blocurilor pe banda de rulare pentru reducerea zgomotului si cresterea confortului si utilizarea nanopolimerilor pentru echilibrul optim intre aderenta si uzura.

Fulda 4X4 Road - carcasa de inlta performanta pentru rezistenta la impact si deteriorari.

 

SAVA vara 2014

Alternativa reala la marcile mai scumpe.

Sava Perfecta - anvelopa de vara pentru randament inbunatatit ca numar de kilometri si consum redus de combustibil datorita greutatii reduse si designului benzii de rulare cu suprafata de contact marita ce uniformizeaza uzura.

Sava HP - exceleaza pe drumuri umede, ideala pentru soferii care solicita intens vehicolul.

Sava Intesa SUV - anvelope de vara de ultima generatie cu o constructie rezistenta ce ofera manevrabilitate buna pe carosabil uscat si umed.

Sava Adapto - anvelope all season pentru soferii care doresc sa evite efortul schimbului vara/iarna dintre sezoane.

Sava Adapto HP - anvelope all season high performance pentru zapada, ploaie sau vreme insorita datorita compusului special din material care asigura aderenta in orice conditii meteo.

Sava Trenta - anvelope de vara pentru uz utilitar, camionete si furgonete, la preturi convenabile.

 

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro