Termeni si conditii

1. Termeni generali
Folosirea site-ului www.anvelope-cauciucuri-jante.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.anvelope-cauciucuri-jante.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.anvelope.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “Anvelope”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Anvelope oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Anvelope”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC.SERVICE CAR PREMIO S.R.L. (denumita in continuare “SERVICE CAR PREMIO”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Anvelope, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Anvelope (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Anvelope, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
• SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L., care se afla la adresa www.anvelope.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. in magazinul virtual www.anvelope-cauciucuri-jante.ro, site web administrat de S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L.
• UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
• CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
• UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L.

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.anvelope.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. va administra in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.anvelope-cauciucuri-jante.ro. Nu vom colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne comunicati acest lucru. Totodata, stergerea datelor dumneavoastra personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.anvelope.ro, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.anvelope.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L.. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
- se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.anvelope-cauciucuri-jante.ro
- se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate te www.anvelope-cauciucuri-jante.ro
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. SERVICE CAR PREMO S.R.L. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.anvelope.ro.

Pentru caz de forta majora, S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L., lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L., prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Galati.

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro