Conditii de garantie

Producatorii de anvelope si jante, respectiv vanzatorul S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L., garanteaza prin certificat lipsa defectiunilor de material sau fabricatie si uzura prematura la anvelopele vandute, conform standardelor internationale DOT nr. 109 si 119,  ECE nr. 30 si 54, ETRTO, cu respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa si a prevederilor prezentului certificat de garantie.

Toate anvelopele comercializate de S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. beneficiaza de garantia comerciala, care se acorda pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare si in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare.

Pentru jantele comercializate garantia este de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Pentru lipsa conformitatii produsului se acorda o garantie de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata medie de viata a produsului. Pentru anvelope durata medie de viata este pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane. Pentru jante durata medie de viata este de 3 (trei) ani.

Producatorul / vanzatorul de anvelope si jante acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Pentru lipsa conformitatii produsului se acorda o garantie de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata de viata a produsului.

Producatorul / vanzatorul de anvelope si jante acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Camerele de aer si benzile de janta beneficiaza de o garantie de 12 luni de la data cumpararii cu conditia ca acestea sa fie reclamate inainte de montare. In cazul unor reclamatii intemeiate, acestea se vor inlocui integral. Camerele de aer si benzile de janta montate nu beneficiaza de garantie.

Drepturile consumatorului sunt cele prevazute in capitolul III, articolele 9 – 14 din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare (denumita in continuare Legea nr. 449/2003) si in Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile ulterioare (denumita in continuare Ordonanta nr. 21/1992).

Prezentul certificat de garantie nu afecteaza drepturile consumatorului conferite prin Legea nr. 449/2003 si prin Ordonanta nr. 21/1992.

In cazul lipsei conformitatii orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si cumparator.

Situatii in care nu se acorda garantii:

- Anvelope care nu au fost comercializate de vanzator;

- Anvelope ce prezinta intepaturi, taieturi, zgarieturi, ruperi de material;

- Anvelope montate pe jante nerecomandate (tip / dimensiune necorespunzatoare), deformate, corodate, sau cu alt defect evident;

- Anvelope care au fost montate in service-uri neautorizate;

- Folosirea unei dimensiuni incorecte a anvelopei sau a unui profil necorespunzator domeniului de utilizare;

- Montarea improprie sau neprofesionala, lipsa echilibrarii ansamblului anvelopa / janta;

- Folosirea anvelopei intr-o pozitie geometrica necorespunzatoare sau defecte ale anvelopei cauzate de parti ale masinii care lucreaza necorespunzator ( defecte mecanice ale autovehiculului );

- Nerespectarea instructiunilor de umflare, sarcina si viteza de rulare inscriptionate pe flancul anvelopei;

- Defecte de natura mecanica sau chimica (deformari prin presare, indoire, lovire, apropiere de surse de caldura);

- Modificarea suprafetei anvelopei ca urmare a taieturilor sau folosirii ei in scopuri sportive;

- Anvelope reparate sau cu profilul de rulare sub limita specificata mai sus;

- Anvelope si jante cu deteriorari cauzate de conditii atmosferice ( crapaturi ) sau ca urmare a altor cauze ( accidente, incendii, vandalism, forta majora );

- Anvelope declasate, care au polizate sau razuite seria DOT;

- Anvelope utilizate in regim de curse automobilistice sau competitii;

- Anvelope asupra carora s-a intervenit mecanic, chimic, termic (impact, contact cu produse chimice agresive, contact termic);

- Jante zgariate, deformate, lovite.

Orice reclamatie trebuie insotita de factura sau chitanta emisa de vanzator, dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat R.A.R. si de prezentul certificat de garantie.

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro