MICHELIN 225/70R15C 8PR 112/110S AGILIS+

Anvelope vara economice pentru camionete, Michelin Agilis Plus 8PR sunt o varianta cu perfomante ridicate fata de predecesoarele sale.
Pret:
Preț495,00 lei
Producator: MICHELIN
Descriere

Principalele caracteristici ale acestor cauciucuri vara Michelin sunt economia de combustibil si durabilitatea. Tehnologia Durable Security Compound asigura acestor anvelope MICHELIN Agilis compusul special pentru a spori stabilitatea si rigiditatea pentru o aderenta buna pe suprafete umede. Barele de pe flancurile acestor cauciucuri ofera un nivel ridicat de protectie impotriva zgarieturilor. Tehnologia Durable Contact Patch cu care sunt echipate aceste anvelope Michelin Agilis Plus asigura o suprafata de contact marita cu suprafata drumului si si o distribuire egala a presiunii sarcinii pe toata banda de rulare. O alta caracteristica importanta a acestei tehnologii este reprezentata de frecarea redusa datorita prezentei compusului de cauciuc rezistent la abraziune. Aceste lucruri determina o durata mare de viata acestor cauciucuri vara si un consum mic de combustibil. Peretii ranforsati si carcasa rezistenta asigura acestor anvelope vara Michelin o rulare sigura la viteze de autostrada. Umerii solizi cu blocuri rigide determina o amplificare a stabilitatii in viraje in timp ce santurile adanci asigura o drenare a apei spre exterior pentru a creste aderenta pe timp de ploaie si pentru a minimiza riscul fenomenului de acvaplanare. Compusul de siliciu aduce un plus de tractiune acestor anvelope si determina un consum mic de combustibil. Producatorul de anvelope investeste mai mult decat oricand in marca MICHELIN, emblema angajamentului sau de a dezvolta anvelope de performante si inovatoare. Gama diversificata MICHELIN cuprinde anvelope pentru autoturisme, utilaje de teren, biciclete, camioane, utilaje de mare tonaj si pana la avioane.MICHELIN este recunoscut pentru calitatea produselor si serviciilor sale, si va fi imbunatatita printr-un portofoliu cu brand-uri de anvelope de buget.

Inaltime
70
Latime
225
Diametru
R15
Sezon
Vara
Indice greutate
112/110
Indice viteza
S
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
-
Norme Euro
Consum de combustibil
C
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
B
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
70
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro