MATADOR 195/60R16C 99/97T MPS530 MS

Noua generatie de anvelope iarna MATADOR MPS 530 Sibir Snow Van M+S este dezvoltata pentru camioane usoare si utilitare comerciale.
Producator: MATADOR
Descriere

Conceputa pentru trafic de iarna pe autostrada si pentru transportul regional, noua gama de anvelope MATADOR garanteaza o fiabilitate crescuta si o aderenta excelenta pe orice suprafata in timpul iernii. Tehologia Impact Benefit incorporata acestor cauciucuri consta in prezenta unora aripioare sinusoidale si un numar mare de margini de prindere care au rolul de a mari nivelele tractiunii, manevrabilitatii si de a scurta distanta de franare. Blocurile solide ale umerilor maresc stabilitatea acestor cauciucuri iarna si adera excelent pe zapada datorita distantei optimizate dinre blocuri. Cele 3 santuri circulare largi inmagazineaza si elimina apa pentru a reduce acvaplanarea si pentru a mari prinderea pe sosele umede. Cele 2 nervuri centrale optimizate imbunatatesc stabilitatea si manevrabilitatea acestui model de anvelope. Modelul simetric al profilului este prevazut cu numeroase lamele care aduc un plus de aderenta pe carosabil acoperit cu apa sau gheata. Blocurile cu forme atipice ale acestui model de anvelope vara adera excelent pe orice tip de suprafata si determina o distanta scurta de franare. Compusii tehnologici de cauciuc furnizeaza o durata mare de viata si o rulare silentioasa. pentru aceste anvelope Matador. Distributia uniforma a presiunii pe toata calea de rulare genereaza o uzura uniforma si implicit o durata mare de viata. Numarul mare de margini aderente sporesc tractiunea pe zapada sau gheata pentru acest tip de anvelope MATADOR MPS 530 Sibir Snow Van M+S.

Anvelope
Inaltime
60
Latime
195
Diametru
R16
Sezon
Iarna
Indice greutate
99/97
Indice viteza
T
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
C
Norme Euro
Consum de combustibil
E
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
C
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
73
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro