FULDA 13R22.5 VARIOCONTROL 156G/154K

Anvelope Directionale on off, Fulda VarioControl ofera un randament kilometric ridicat si o uzura redusa in timp.
Producator: FULDA
Descriere

Profilul robust al acestor anvelope previne deteriorarea impotriva loviturilor in timp ce canelurile circumferentiale elimina eficient apa pentru a minimiza acvaplanarea. Banda de rulare latita a acestor anvelope FULDA imbunatateste manevrarea si stabilitatea in viraje si determina o uzura uniforma in timp. Modelul esalonat al blocurilor acestor cauciucuri Fulda ofera o rezistenta ridicata impotriva distrugerii, cu un nivel scazut al zgomotului la rulare. Geometria blocurilor asigura acestor anvelope o uzura uniforma si o aderenta exceptionala pe umed, cu o prevenire a retinerii pietrelor pentru prelungirea vietii carcasei acestor anvelope Fulda VarioControl. Lacasurile adanci ale umerilor acestor anvelope asigura o autocuratare pentru o tractiune sporita. Compania germana a fost infiintata in anul 1900 de Gustav Becker si Moritz Hasenclver in orasul Fulda din centrul tarii. Pastrand traditia, producatorul de anvelope FULDA continua sa investeasca investeste in programe de cercetare si dezvoltare, tocmai pentru a-i oferi conducatorului auto siguranta si calitatea de care are nevoie. De fiecare data FULDA utilizeaza in producerea noilor modele de anvelope unele dintre cele mai avansate tehnologii, cat si cele mai inovatoare materii prime.

Inaltime
-
Latime
13.0
Diametru
R22.5
Sezon
All Season
Indice greutate
156-154
Indice viteza
G/K
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
-
Norme Euro
Consum de combustibil
C
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
B
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
71
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro