VIKING 205/55R16 91W PROTECH II

Viking Protech II. Pregatita pentru orice situatie: optimizata atat pentru carosabil umed cat si pentru carosabil uscat.
Pret:
Preț270,00 lei
Producator: VIKING
Descriere

Canalele circumferentiale si cele laterale, combinate cu cel mai modern compus pe baza de siliciu al caii de rulare asigura o evacuare excelenta a apei si optimizeaza aderenta suprafetei de contact, oferind anvelopei ProTech II un nivel inalt de rezistenta la acvaplanare. Pentru performante excelente pe carosabil umed, fara a compromite performantele de rulare pe uscat!Profilul Caracteristica Profil asimetric al caii de rulare cu compusi moderni pe baza de siliciu, caracterizat printr-o combinatie de blocuri rigide pe umeri cu doua nervuri circumferentiale pe exterior, precum si numeroase muchii si striatii (Sistem special de striatii) pe interior. Efect Suprafata de contact optima pe carosabil umed sau uscat. Beneficiu Manevrabilitate si franare excelenta pe carosabil umed sau uscat. Performante pe carosabil umed Caracteristica Combinatia dintre cele 4 canale circumferentiale largi, canalele curbate din zona centrala si canalele deschise de pe umerii anvelopei. Efect Evacuare eficienta si rapida a apei de pe suprafata de contactBeneficiu Siguranta imbunatatita in conditii de carosabil umed, risc redus de acvaplanare. Contur plat Caracteristica Contur plat al anvelopei si urma la sol rotunda. Efect Uzura uniforma. Beneficiu Randament kilometric sporit.

Inaltime
55
Latime
205
Diametru
R16
Sezon
Vara
Indice greutate
91
Indice viteza
W
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
-
Norme Euro
Consum de combustibil
E
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
C
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
71
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro