DUNLOP 225/55R17 101V SP WINTER SPORT 4D XL MS

Performante exceptionale pe drumuri de iarnaTractiune sporita pe zapada si pe gheataControl si aderenta pe carosabilul udDesign eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil.
Producator: DUNLOP
Descriere

Performante exceptionale pe drumuri de iarnaAnvelopa SP Winter Sport 4D ofera manevrabilitate si capacitate de franare exceptionale pe timp de iarna, pentru autoturismele de inalta performanta. . Combinand un design unic al benzii de rulare cu materiale ultra-aderente, anvelopa este conceputa sa ofere control optim pe zapada, pe gheata si pe suprafetele ude si uscate. Tractiune sporita pe zapada si pe gheata Suprafata de rulare cu design unic este prevazuta cu un mare numar de margini antiderapante care intra in contact cu drumul, oferindu-va tractiune sporita pe zapada si pe gheata. Canelurile adanci pentru zapada se angreneaza pe suprafata, sporind aderenta la accelerare, la franare si la urcarea pantelor. Control si aderenta pe carosabilul ud Pentru zilele in care drumurile sunt ude sau in curs de dezghetare, anvelopa SP Winter Sport 4D este prevazuta cu caneluri directionale, concepute sa evacueze apa rapid si sa previna acvaplanarea. Compusul cu aderenta sporita este optimizat să ofere distante de franare mai scurte pe drumuri ude. Design eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil Prin constructia si materialele cu greutate redusa, anvelopa SP Winter Sport 4D necesita mai putina energie pentru rulare ? ceea ce inseamna costuri mai mici pentru combustibil si emisii mai mici de CO2 mai reduse in deplasarile dvs.

Anvelope
Inaltime
55
Latime
225
Diametru
R17
Sezon
Iarna
Indice greutate
101
Indice viteza
V
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
XL
Norme Euro
Consum de combustibil
E
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
C
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
68
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro