GOODYEAR 185/60R14 82T UG8 MS

Anvelopa de iarna care ofera tractiune remarcabila pe zapadaDistante de franare mai scurte pe zapadaAderenta suplimentara pe drumuri de iarnaManevrabilitate sporitaRezistenta ridicata la acvaplanare. Distante de franare mai scurte pe zapada.
Pret:
Preț199,00 lei
Producator: GOODYEAR
Descriere

Beneficiati de distante de franare mai scurte atunci cand acest lucru conteaza cel mai mult, datorita tehnologiei 3D-BIS Technology de la Goodyear. Sistemul de blocuri interblocabile ajuta la obtinerea unor distante de franare pe zapada cu un metru mai scurte decat performanta medie a anvelopelor de iarna produse de firmele concurente. UltraGrip 8 a oferit distante de franare cu 3 % mai scurte, in comparatie cu performanta medie a doua firme concurente importante. Distante de franare pe zapada de la 50 km/h pana la 5 km/h, testate de TÜV SÜD Automotive in decembrie 2010, dimensiunea anvelopei: 205/55R16 91H, autoturism de testare: VW Golf VI, locatie: Ivalo, Finlanda, raport nr. 76244609. Aderenta suplimentara pe drumuri de iarna. Bucurati-va de aderenta fiabila in toate conditiile de vreme rece. Compusul special pentru iarna al suprafetei de rulare mentine un nivel ridicat de aderenta la temperaturi sub 7 °C. Compusul are o rezistenta inalta la uzura, ajutandu-va să obtineti un randament kilometric mai bun de la anvelopele de iarna. Manevrabilitate sporita Tehnologia 3D BIS Technology de la Goodyear imbunatateste manevrabilitatea pe vreme imprevizibila de iarna ? de la drumuri ude si uscate pana la carosabile cu gheata, zapada si lapovita. Forma optimizata a anvelopei aduce o suprafata mai mare de cauciuc in contact cu drumul, sporind controlul in conditii de alunecare. UltraGrip 8 mentine performanta manevrabilitaii, chiar si cand anvelopa se uzeaza, datorita unui design de generatie viitoare al suprafetei de rulare in V. Rezistenta ridicata la acvaplanare. Anvelopa UltraGrip 8 reduce riscul de acvaplanare pe drumurile ude sau cu lapovita. Canelura dubla in V (o parte pentru evacuarea apei.

Anvelope
Inaltime
60
Latime
185
Diametru
R14
Sezon
Iarna
Indice greutate
82
Indice viteza
T
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
-
Norme Euro
Consum de combustibil
E
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
E
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
67
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro