GENERAL 205/80R16 104T GRABBER GT XL FR MS

Anvelopa de vara On Road, pentru CAR 4x4.
Caracteristici:
- manevrabilitate buna pe suprafete umede si uscate,
- franare buna pe carosabil umed,
- nivel ridicat de confort in timpul deplasarii, prin reducerea semnificativa a zgomotului.
Anvelopa de vara General Grabber GT este o anvelopa destinata SUV-urilor si vehiculelor off-road rapide si puternice.
Pret:
Preț339,00 lei
Producator: GENERAL
Descriere

Aspectul sportiv al acestor anvelope GENERAL TIRE Grabber GT si nivelele inalte de performanta asigura o aderenta buna pe umed si uscat, o rulare silentioasa si un risc scazut al acvaplanarii. Canelurile adanci dreneaza imediat apa de pe suprafata benzii de rulare pentru a spori prinderea pe drumuri umede si pentru a aduce nivelul acavplanarii la minim. Blocurile rigide ale acestor anvelope de vara determina o rulare silentioasa in timpul verii. Compusul special de silica aduce un plus de aderenta acestor anvelope vara. Carcasa imbunatatita si intarita cu otel sporeste siguranta si previne deformarea acestor anvelope la viteze mari. Profilul asimetric adera oricarei suprafete pentru a determina nivele inalte de performanta. Compusii armoniosi din compozitia acestor cauciucuri de vara General Tire ofera o rulare silentioasa datorita nivelului redus al zgomotului la rulare. Umarul extern deschis evacueaza imediat apa pentru a mari prinderea pe umed a acestor anvelope vara. Cei doi fondatori ai companiei GENERAL TIRE, William F. Oneil si Winfred E. Fouse, stiau ca pentru a reusit in 1915 intr-un segment cu peste 300 de companii producatoare de anvelope, au nevoie sa dezvolte un produs de calitate. GENERAL TIRE reuseste sa ofere o gama completa de anvelope all seasons, de vara si de iarna pentru autoturisme, camioane usoare, off-road si cauciucuri comerciale.

Anvelope
Inaltime
80
Latime
205
Diametru
R16
Sezon
Vara
Indice greutate
104
Indice viteza
T
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
XL
Norme Euro
Consum de combustibil
E
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
C
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
72
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro