NOKIAN 215/65R16 LINE SUV 102H XL

Noul model de anvelope NOKIAN Line SUV sunt anvelepe vara ce ofera un confort placut, o inalta performanta si aderenta buna pe teren umed.
Pret:
Preț395,00 lei
Producator: NOKIAN
Descriere

Aceste anvelope Nokian sunt alegerea corecta pentru conducatorii auto care apreciaza conducerea in conditii de siguranta dar si care doresc sa se bucure de puterea SUV-urilor pe drumuri accidentate cat si in traficul urban. Aceste anvelope Line SUV beneficiaza de o durabilitate excelenta datorita tehnologiei Nokian Aramid Sidewall cu care sunt fabricate aceste anvelope vara. Nokian Line SUV are o rezistenta foarte scazuta la rulare, ceea ce inseamna de asemenea un consum redus de carburant. Beneficiaza si de tehnologia Hydro Grooves pentru o mai buna manipulare si siguranta pe drumuri umede. Nervurile longitudinale ultraperiferice sunt dominate de canale diagonale profunde care se deschid la un capat si stabilizeaza manipularea. Designul Silent Groove beneficiaza de crestaturi semisferice care amintesc de modelul mingiilor de golf pe peretii longitudinali. Inovatia reduce zgomotul interior si cel exterior racind suprafata anvelopei care duce la randul sau la o durata mai mare de viata. Nokian Line SUV se comercializeaza pe dimensiuni cuprinse intre 15 si 19inch cu latime incepand de la 205 pana la 285. Dezvoltate tinand cont de conditiile meteo nordice, anvelopele NOKIAN se pot adapta cu usurinta oricarui tip de carosabil. Producatorul finlandez a creat special pentru conducatorii auto o gama diversificata de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane usoare si grele sau forestiere. Obiectivul principal al companiei este de a satisface nevoia conducatorilor auto pentru cauciucuri sigure, performante, durabile si cu un consum de combustibil redus.

Anvelope
Inaltime
65
Latime
215
Diametru
R16
Sezon
Vara
Indice greutate
102
Indice viteza
H
H (până la 210 km/h);Q (până la 160 km/h);T (până la 190 km/h);V (până la 240 km/h);W (până la 270 km/h);Y (până la 300 km/h);ZR (peste 300 km/h)
C/Runflat
XL
Norme Euro
Consum de combustibil
C
Consum de combustibil - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre primul indicator (A) si ultimul (G) este de 0,6 l de combustibil la 100 km.
Performantele pe carosabil umed
A
Performantele pe carosabil umed - Are valori de la A la G unde A este cea mai mare valoare si G cea mai mica. Diferenta intre priumul indicator (A) si ultimul ( G ) este de 18 m distanta de franare.
Unda sonora
71
Unda sonora reprezinta zgomotul exterior al anvelopei si este masurata in db.
__norma_euro

Parteneri


Contact

clock-frame Program:  
  Luni - Vineri:
Sambata:
08:00 - 17:00
08:00 - 14:00
address Adresa: Strada Drumul de Centura, Nr. 105, Galati
telephone Mobil:   0744770407 / 0746954963
mail

vanzari@anvelope-cauciucuri-jante.ro
mailto:service_car_premio@yahoo.ro